Excursie naar het Rijksmuseum Twenthe: 4 april 2017

Het Rijksmuseum Twenthe brengt van 11 februari – 17 juni 2017 een toptentoonstelling, getiteld: “In het Hart van de Renaissance”.  Een primeur in Nederland: topstukken van Rafael, Titiaan, Bellini, Campi, Tintoretto en vele anderen zijn dan in Enschede te zien. Docente: Jeanne van der Stappen. Zij houdt voor ons een inleiding van ongeveer een uur over deze unieke tentoonstelling in de Gobelinzaal van het Rijksmuseum Twenthe. Daarna een audiotour langs de beroemde stukken.Wij hebben voor u een groepsarrangement gereserveerd op

Datum:            dinsdag 04 april 2017.

Tijd:                 10:45 uur – 13:30 uur.

Plaats:             Rijksmuseum Twenthe, Enschede.

 

 

Powered by WordPress | Deze website is gemaakt door Stichting Cluster Webhosting