NEDERLANDSTALIGE POP/KLEINKUNST

Mooiweer is een akoestische formatie die Nederlandstalige luisterliedjes uit eigen keuken ten gehore brengt. Weemoedige bespiegelingen, breekbare miniatuurtjes en mild-humoristische verhandelingen worden afgewisseld met vlotte deuntjes, glimlachopwekkende statements en taalgevoelige versjes.

De verzorgde, bijzondere, toegankelijke teksten worden geraffineerd gedragen door de gemakkelijk in het gehoor liggende muziek. Het geheel wordt geserveerd met gitaar, contrabas en drums en daar waar nodig op smaak gebracht met mandoline, mondharmonica, pedalsteel en meerstemmigheid. Voor iedereen die kan genieten van teksten die ergens over gaan, van muziek die je vanaf de eerste maten meevoert, van originele luisterliedjes die je verrassen.

De bijeenkomst worden gehouden in Café Heijdemann aan de Smalmaatstraat 55, Losser.
Datum: 26 november 2023
Tijd: van 14.00 tot 16.00 uur (Zaal open vanaf 13.45 uur)
Kosten: € 12,50 p.p.

Wilt u het concert bijwonen meld u dan zo spoedig mogelijk, graag voor 22 november aan, per mail cusolosser@gmail.com, onder vermelding van uw naam en emailadres.
U krijgt dan informatie over de wijze van betaling.

CuSo55+Losser kent geen leden. Bent u 55+ dan bent u van harte welkom.

Akoestische formatie “Mooiweer”