Maartje Thuiszorg
Wijkverpleegkundige Judith Meijerink en casemanager Siegrid Droste van Maartje, zullen u meenemen in de reis van zorgland.
Wat kunt u tegenkomen aan regels , wetgevingen en welke hulp is thuis mogelijk?

Dit alles om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen, aansluitend bij het beleid van de overheid. Ze belichten hierin de verschillende mogelijkheden en opties aan de hand van een reis die ze gaan maken met een ervaringsdeskundige/ mantelzorger. Zij heeft al jaren de zorg voor haar echtgenoot en samen met bovengenoemde dames en alle behandelaren van Maartje vertelt zij over haar ervaringen en mogelijkheden om het zo lang mogelijk thuis vol te kunnen houden.

De middelen vanuit de gemeente en overheid qua financiering zullen zeker ook meegenomen worden.
Hulpmiddelen, aanpassingen , dagbesteding, mogelijkheden zorg, ergotherapie, diëtiek, fysiotherapie, onderzoek. Alles wordt belicht vanuit het ervaringsverhaal van de mantelzorger of ervaringsdeskundige.

 

De bijeenkomst worden gehouden in de Böggelschuur aan de Sportlaan te Losser. (ingang via Erve Kraesgenberg)
Datum: 30 januari 2024
Tijd: van 14.00 tot 16.00 uur

Entree: € 5,00
(inclusief koffie/thee )

CuSo55+losser kent geen leden. Bent u 55+ dan bent u, zonder aanmelding vooraf, van harte welkom.

Langer thuis blijven wonen